Putin Türkiye'de! Erdoğan Putin Ruhani Zirvesi Gerçekleşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile ‘’Suriye’’ konusunu görüşecek.

03.04.2018-16:40 - (Son Güncelleme: 03.04.2018-16:47) Putin Türkiye'de! Erdoğan Putin Ruhani Zirvesi Gerçekleşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile iki gün ‘’Suriye’’ konusunu konuşacak.

Ankara’da üçlü görüşme öncesinde binlerce polis yüksek düzeyde güvenlik önlemleri aldı.

Rusya Devlet Başkanı Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani bugün Ankara'ya gelecek. Her iki lider için Esenboğa Havalimanı'nda geniş güvenlik önlemleri alınacak. Liderlerin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile kalacakları otellere gidiş için kullanacakları güzergahlarda yaya polisler görev yapacak.

Putin ve Ruhani için Ankara Esenboğa Havalimanı’nda güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. İki liderin kullanacakları güzergahlara güvenlik güçleri yerleştirildi. Geçişler öncesinde araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Ankara’da iki gün boyunca devam edecek görüşmelerde Putin ve Ruhani’nin konaklayacakları otellerde de kolluk güçleri önlemleri aldı. İki liderin kalacağı katlar tamamen boşaltıldı ve otellere yakın alanlarda önlemler arttırıldı. Çevre yerlerde güvenlik noktaları oluşturulacak ve bu noktalardan arama yapıldıktan sonra geçilecek.

Güvenlik önlemleri en üst seviyede

Ankara'da iki gün sürecek temasları sırasında Putin ve Ruhani'nin konaklayacakları otellerde de geniş güvenlik önlemleri alındı. Liderlerin kalacakları katlar tamamen kapatılırken, ziyaret süresince otel çevresi ile buralara açılan sokak ve caddelerde de önlemler sürecek. Çevre sokaklarda oluşturulacak uygulama noktalarında araç ve yayaların, aramaları yapıldıktan sonra girişlerine izin verilecek. İki liderin güvenliği 4 bin polis sağlayacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal