Provokatör İngiliz Gazeteciye Göçmenden Cevap!

Edirne Pazarkule Sınır Kapısı'nda, uluslararası basında Türkiye'nin imajını zedelemek isteyen provokatör İngiliz gazeteciye göçmenden tokat gibi cevap geldi.

03.03.2020-15:20 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-15:48)

Türkiye'nin sınır kapılarını açmasıyla birlikte, birçok göçmen Yunanistan sınırına gitti. Sınırda bekleyen göçmenlere insanlık dışı muamelede bulunan Yunanlı yetkililer, göçmenleri almamak için elinden geleni yapmaya devam ediyor.

Öte yandan sınırın diğer tarafında bulunan Skynews'in İngiliz muhabir sorduğu sorularla provokasyon yapmak istedi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Kamu Denetçisi Şeref Malkoç'u provoke etmek isteyen İngiliz muhabir, "Türkiye bu insanları zorla, otobüslerle, istemedikleri halde sınır kapılarına getirdi." şeklinde konuştu. Malkoç'un yaptığı açıklamalar sonrası Türk gazetecilerle tartışmaya devam eden İngiliz gazeteci iddiasını sürdürdü. Bunun üzerine Türk gazeteciler de orada bulunan mültecilerden birini yoldan çevirdi ve "Seni buraya zorla mı getirdiler?" diye sordu. Soruya cevap veren Afgan uyruklu genç ise "Hayır ben kendi paramla taksi tutarak geldim." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal