'Prompter Kazasının' Arkasındaki Gerçek Ortaya Çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜYAP Diyarbakır Fuar Merkezi’nde "Prompter bozulunca, konuşamadı" şeklinde yapılan paylaşımlar gündem olmuştu. Olayın asıl sebebi ortaya çıktı.

04.06.2018-21:53 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-22:14)

Dün sosyal medyanın en çok konuşulan olaylarından biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'da teşrif ettiği Kanaat Önderleri İftarı programındaki sinirli halleri oldu. Özellikle kimliği belirsiz hesaplar tarafından "prompter kazası" olarak lanse edilen ve bu sebeple Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sinirlendiği sanılan olayın gerçek yüzü detaylar incelenince ortaya çıktı.

TAYYİP ELÇİ KORUMA ENGELİNE TAKILDI

Kamera görüntülerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın masasında oturan M. Tayyip Elçi'nin, iftarını yaptıktan sonra akşam namazını kılmak için mescide ayrıldığı görülüyor.

Elçi Tayyip, namazını kılıp geri dönerken konuşmanın başlamış olması nedeniyle koruma engeline takılıyor ve yerine geçmesine korumalar tarafından izin verilmiyor.

CUMHURBAŞKANI KORUMA MÜDÜRÜ'NÜ UYARDI

Bu durumu gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, hemen koruma müdürü Muhsin Köse'yi sinirli bir şekilde yanına çağırarak ikaz ediyor.

Koruma müdürünün talimatıyla, korumalar hızlıca harekete geçiyor ve Elçi M. Tayyip’in içeri girmesini sağlıyor. Yerine döndüğüne koltuğuna bir başkasının oturduğunu görüp tereddüt eden Elçi Tayyip’i Cumhurbaşkanı Erdoğan eliyle işaret ederek kendi koltuğuna davet edip oturtuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan misafiri oturana kadar da konuşmasına devam etmiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal