Prof. Özgür Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Vereceği Müjdeyle İlgili Yaptığı Paylaşım Olay Yarattı

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Özgür Demirtaş, Karadeniz'de doğalgaz bulunmasıyla ilgili yaptığı paylaşım Twitter'ın gündemine oturdu.

21.08.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-14:50) Prof. Özgür Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Vereceği Müjdeyle İlgili Yaptığı Paylaşım Olay Yarattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün saat 15:00'da vereceği müjden merak edilirken Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Özgür Demirtaş, Karadeniz'de doğalgaz bulunduğu iddiası hakkında paylaşımda bulundu. Herkesin merakla beklediği konu hakkında payalşımda bulunan Özgür Demirtaş, tepkileri üzerine çekti.

Özgür Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Dünyanın en büyük enerji rezervlerine sahip olan Venezuela’da, bir Bidon Petrol, bir tane Damak Çikolata bile etmiyor...'

Demirtaş'ın paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölerken eleştiri ve destek mesajları yayınlanmaya başladı. Özgür Demirtaş'ın paylaşımı Twitter 'Damak çikolata' başlığı ile TT listesinde yerini aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Bakanı Mustafa Varank, Özgür Demirtaş'ın yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Kendi hesabından paylaşımda bulunan Bakan Varank, 'Bu hesaba göre bir "finans profesörü" bir Beypazarı Soda bile etmiyor...' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal