Polisten Kaçan Şüpheli Beyoğlu'nun Birbirine Kattı

Beyoğlu'nda meydana gelen olayda, polisten kaçan bir şüpheli otomobiliyle ortalığı birbirine kattı. Bir baba kucağındaki bebeği ile otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olay ise güvenlik kameralarına yansıdı.

09.03.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-11:10)

Beyoğlu, Dolapdere Caddesi'nde dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, alınan bilgilere göre, Irmak Caddesi üzerinde asayiş denetimi yapan ve 'Yunuslar' diye bilinen motorize polis ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Şüpheli polislerin 'Dur' ihtarına uymadı ve polis ekiplerinden kaçmaya başladı.

Şüphelinin kaçması üzerine polisler, aynı cadde üzerinden bulunan ekip arkadaşlarına haber verdi ve ekipler şüpheli aracı kovalamaya başladı. Yolun kesildiğini gören şüpheli sürücü, kaçtığı sırada el arabasıyla hurda toplayan yaşlı bir adama çarptı ve 50 metre savrulduktan sonra durdu.

Şüphelinin kaza yapmasıyla birlikte, polis ekipleri şüpheliyi etkisiz hale getirdi ve gözaltına aldı. Kazada yaralı olarak ele geçirilen şüpheli, çarptığı yaşlı adamla birlikte aynı ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şüphelinin kaçtığı sırada, olay yerinden kucağında bebeğiyle geçen bir baba otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Hızla gelen aracı fark eden baba, kendisini kaldırıma attı. Kazadan kıl payı kurtulan kişi, yaşananların etkisini atlattıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal