Polisleri Peşinden Sürükleyen 15 Yaşındaki Genç Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Adıyaman’da, polisin dur söylemlerine rağmen dinlemeyen ve ardına bakmadan kaçan 15 yaşındaki sürücü, polis ekiplerinin kovalamacası sonucu kıs kıvrak yakalandı.

02.01.2020-22:30 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-22:21) Polisleri Peşinden Sürükleyen 15 Yaşındaki Genç Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Öğrenilen bilgilere göre, Bahçelievler Mahallesi Dursun Çavuş Kavşağında 15 yaşındaki H.H. kontrolünde bulunan 01 DVM 38 plakalı araçtan kuşkulanan polis ekipleri aracı durdurmak için uyarılarda bulundu.

Polisin dur ikazlarına uymayarak ara sokaklara kaçan otomobil sürücüsü ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Durum üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Otomobili tehlikeli bir şekilde kullanan ve polis ekiplerinden kaçmaya çalışan otomobil, ara sokaklardan dakikalarca kaçmaya devam etti.

Yaklaşık 20 dakika boyunca kaçan otomobil, Atatürk Bulvarı Dursun Çavuş Kavşağı yakınlarında yakalandı. Durdurulan otomobilin yabancı uyruklu sürücüsü H.H’nin 15 yaşında olduğu ve ehliyetsiz olduğu anlaşıldı. Bir yakınına ait arabayı habersiz şekilde aldığı öğrenilen H.H., ekip otosuna bindirilen H.H., polis merkezine götürüldü. Öte yandan H.H’nin kullandığı araç ise otoparka çekildi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal