Polislere 'Düştü' Demişti Sevgilisini Döverek Öldürdüğü Ortaya Çıktı

Antalya'da yaşamını sürdüren Gökhan Ç., sevgilisi Hatice Şimşek'i düştüğünü söylemişti. Gökhan Ç.'nin Hatice Şimşek'i döverek öldürdüğü ortaya çıktı.

03.08.2020-12:47 - (Son Güncelleme: 03.08.2020-13:30) Polislere 'Düştü' Demişti Sevgilisini Döverek Öldürdüğü Ortaya Çıktı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde geçitğimiz gün meydana gelen olayda Gökhan Ç., eve geldiğinde sevgilisinin hareketsiz bir şekilde yattığını ifade ederek polisi aramıştı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Hatice Şimşek'in hayatını kaybettiğini belirtti.

Hatice Şimşek'in vücudunda morluklara rastlanması üzerine cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgilli çalışmaları devam ederken Gökhan Ç. gözyaşlarına boğuldu ancak gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Gözaltına alınan Gökhan Ç. verdiği ifadesinde 'Alkollüydük, düştü' dedi.

'DÖVDÜM, UYANDIĞIMDA ÖLDÜĞÜNÜ FARK ETTİM'

İfadesine devam eden Gökhan Ç., 'Alkollüydük. Gece kavga ettik, dövdüm. Uyandığımda hareketsiz yattığını ve öldüğünü fark ettim. Bir yakınımı aradım. Ondan sonra da polisi aradım' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal