'Polisiz' Diyerek Genç Kızı Otele Götürüp Dehşeti Yaşattılar

İstanbul'da otogarda sevgilisiyle kavga eden genç kıza, kendisini polis memuru olarak tanıtarak yardım edebileceğini belirten 2 şahıs adeta felaketi yaşattı. Sahte polis memurlarına güvenen mağdur kız, alıkonuldu ve otel odasında cinsel tacize maruz kaldı.

22.11.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 22.11.2020-14:48) 'Polisiz'  Diyerek Genç Kızı Otele Götürüp Dehşeti Yaşattılar

Mide bulandırıcı hadise 8 Eylül günü saat 01:00 sularında Bayrampaşa 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda meydana geldi.

Erkek arkadaşı H.K. ile bir araya gelen  23 yaşındaki B.Y., bir müddet sonra erkek arkadaşı ile tartıştı. Daha sonra özel bir şirkette çalışan 30 yaşında olan C.H. ve 21 yaşında olan E.Ç, genç kız ile erkek arkadaşının yanına gitti.

İkili kendilerini emniyet görevlisi olarak tanıttı, yardım edebileceğini belirterek B.Y.'i otogar içinde bir lokantaya götürdü. Genç kıza mağduriyet yaşamaması için otele götüreceklerini belirttiler.

Sevgili H.K.'den ayrılarak E.Ç. ile C.H. ile otele giden genç kız, kimliğini resepsiyona verip kayıt yaptırdı. Odaya girdiği andan itibaren E.Ç., genç kızı tutmaya çalışırken C.H. genç kızı zorla taciz etti. Sonrasında da C.H., çaresiz kalan genç kızı tuttu ve E.Ç., zorla ilişkiye girdi

SESİ ÇIKMASIN DİYE AĞZINI KAPATTILAR

Ağzını kapadıkları için sesi çıkmayan genç kızın erkek arkadaşı H.K., kız arkadaşının karakola gitmediğini öğrenince kuşkulanarak olanları polise bildirdi. Otele emniyet güçleri odada B.Y. ile E.Ç.'yi buldular. Genç kız, kurtarıldığı için sevinirken kendisine yapılanlar için şikâyetçi oldu.

33 SENE  BEŞ AY HAPİS CEZASI

Başından geçenleri emniyet güçlerine anlatan mağdur genç kız, şikâyette bulunduktan sonra C.H. ile E.Ç.'nin ifadelerine başvuruldu.

Verdikleri ifadelerde genç kızla para karşılığında ve kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini dile getirerek suçlamaları kabul etmediler. Özel bir ulaşım şirketinde çalışan kişiler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklu yargılanarak hapishaneye gönderildiler.

Savcılık aracılığıyla haklarında yapılan soruşturma sona erdi. E.Ç. ile C.H.'nin 'Nitelikli Cinsel Saldırı, Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçundan 33 sene beş ay hapis cezasına çarptırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal