Kahramanmaraş'ta Polise Silahlı Saldırı! 1 Şehit

Hakkında yakalama kararı olan Muhammet Karataş, Kahramanmaraş'ta konakladığı otelde kendisini gözaltına almaya gelen polis memurlarına ateş açtı. Saldırı soncunda biri ağır, iki polis memuru yaralandı. Hadisenin ardından kaçan zanlının yakalanması için şehirde operasyon başlatılırken bir polisin şehit oldu.

03.12.2020-12:07 - (Son Güncelleme: 03.12.2020-13:38)

Kahramanmaraş'ta, bir otelde çıkan silahlı kavga sonucunda açılan ateş sebebiyle iki polis memuru yaralandı.

Olayların akabinden içlerinde özel harekat polisleri, otele operasyon gerçekleştirdi. Hadise, saat 11.15 sularında Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki bir otelde gerçekleşti.

Otelde henüz sebebi bilinmeyen hadiseye müdahale eden emniyet güçlerine kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sebebiyle iki polis memuru yaralandı.

İhbar üzerine yaralı polis memurları, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otel etrafını abluka altına alan özel harekat görevlileri zanlı ya da zanlıları yakalamak için otele operasyon gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu da otele giderek gelişmeleri yerinde izlemeye başladı.

1 POLİS MEMURU, DÜŞTÜ
Antalya'da cinayet şüphelisi olarak kendisi ile ilgili yakalama kararı olan Muhammet Karataş'ın, Kahramanmaraş'ta bir otelde otele kendisini gözaltına almaya gelen emniyet memurlarından silahla vurduğu Barış Göl, hastanede doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal