Polise Kapıyı Açtı, Babasını Bıçaklamaya Devam Etti

Aksaray'da babasını başından ve vücudunun 10 yerinden bıçaklayarak öldüren Onur İnce, bugün adliyeye sevk edildi.

19.10.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-14:19) Polise Kapıyı Açtı, Babasını Bıçaklamaya Devam Etti

Aksaray'da 54 yaşındaki babası Atlas İnce'yi başından ve vücudunun 10 yerinden bıçaklayarak öldüren, psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Onur İnce, bugün adliyeye sevk edildi. İfade veren Onur İnce'nin "Cinnet getirdim, pişmanım" dediği öğrenildi.

Saat 14.00 sıralarında Ereğlikapı Mahallesi 1439 Sokak'ta bulunan binanın 4'üncü katında meydana gelen olayda, garsonluk yapan 54 yaşındaki babası Atlas İnce ile birlikte yaşayan ve psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Onur İnce, dün sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle babasıyla tartıştı. Komşuların ihbar etmesi üzerine eve gelen polis, şikayette bulunan ya da yaralanan olmaması üzerine evden ayrıldı.

POLİSE KAPIYI AÇTI, BIÇAKLAMAYA DEVAM ETTİ

Onur İnce ve babası Atlas İnce, birkaç saat sonra yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Onur İnce, mutfaktan bıçak alarak babasına saldırdı. Babası Atlas İnce'yi başından ve 10 yerinden bıçaklayan Onur İnce, komşuların ihbarı üzerine eve gelen polislere kapıyı açtı.

POLİS, KOLUNDAN YARALAYARAK DURDURDU

Onur İnce, polise kapıyı açmasının ardından kanlar içinde yatan babasının yanına giderek tekrar bıçaklamaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri, İnce'yi kolundan yaralayarak etkisiz hale getirdi. Yaralanan İnce, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"CİNNET GETİRDİM, PİŞMANIM"

Tedavisi sonrası taburcu edilerek gözaltına alınan Onur İnce, bugün adliyeye sevk edildi. Onur İnce'nin ifadesinde "Cinnet getirdim, pişmanım" dediği öğrenildi. Gazetecilerin babasını neden öldürdüğü sorusuna ise "Allah'a sığınırım" diye yanıt verdi.

DAHA ÖNCE DE SİNİR KRİZİ GEÇİRMİŞ

Onur İnce'nin sinir krizi geçirmesi nedeniyle Ekim ayında babasıyla birlikte 3 kez Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine geldiği ve tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal