Polis Yaşlı Vatandaşa Yardım Etmeye Devam Ediyor

Ülkemizde coronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı. Polis ekipleri evlerinde kalan vatandaşlara ise yardımlarını sürdürüyor.

02.04.2020-13:24 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-13:13) Polis Yaşlı Vatandaşa Yardım Etmeye Devam Ediyor

 Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde e etkili oldu. 11 Mart tarihinde ülkemizde ilk vaka tespit edildi ve salgına karşı birçon önlem alındı. Alınan önlemlerden en önemlilerinden biri ise yaşlı vatandaşlar için oldu. Virüsün daha çok yaşlı vatandaşları etkilediği bilinirken, ülkemizde 65 yaş ve üzeri yaşlı vatandaşların sokağa çıkması sınırlandırıldı. 

Alınan bu önlem kapsamında evinde kalan vatandaşlarımız ise unutulmadı. Güvenlik güçleri ve vefa ekipleri sürekli olarak yaşlı vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor. Evinde kalan bir yaşlı bekçiler geldiğinde, "Polisi bir aradım, ikinciye aramaya sıkılıyorum." dedi ve meşgul etmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine bekçi ise "Kimsen olmadığı zaman ara 155'i biz sana ne zaman istersen yardımcı oluruz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal