Polis Memurunu 14 Yerinden Vurup Eğlenmeye Gittiler

Aksaray'da bir dinlenme tesisinde polis memuru Yasin Erken'i (32), vücudunun 14 yerinden kurşunlayıp kaçan 4 kişi Nevşehir'de barda eğlenirken gözaltına alındı.

04.03.2019-17:36 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-17:29) Polis Memurunu 14 Yerinden Vurup Eğlenmeye Gittiler

Aksaray'da bir dinlenme tesisinde polis memuru Yasin Erken'i (32), vücudunun 14 yerinden kurşunlayıp kaçan 4 kişi Nevşehir'de barda eğlenirken gözaltına alındı. Saldırganların, ilk ifadesinde polis memuru Erken'in hemşire eşi O.E. ve yanında doktor M.Ş.'nin kendilerini dolandırdığını öne sürdükleri, Erken'in de tutuklu olan eşinden şikayetlerinden caymaları için kendileriyle buluştuğunu iddia ettiği bildirildi.

POLİS MEMURUNA DİNLENME TESİSİNDE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Olay, 02 Mart Cumartesi günü saat 17.30 sularında Nevşehir Bulvarı Kavşağı'nda yer alan bir dinlenme tesisinde oldu. Tesisin dış kısmında oturan Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde görev yapan Yasin Erken'in, yanına yaklaşan kişi veya kişiler, ateş açmaya  başladı. Vücuduna denk gelen 14 kurşunla kanlar içinde yere düşen ve o gün izinli olan polis memuru Yasin Erken, etraftakilerin çağırdığı ambulansla Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi devam eden Erkan'ın, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

POLİS MEMURUNUN EŞİNİN TUTUKLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Silahlı saldırının sonrasında Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği birimleri, çalışma başlattı. Polis, gerçekleştirdiği incelemede emekli patoloji uzmanı doktor M.Ş.'nin etrafında güven kazanıp, değerli bir yerdeki arsasına iş kurmak için ortak aradığı iddiası ile dolandırıcılık yaptığı, Erken'in eşi O. E.'nin de suça karıştığı iddiasıyla tutuklandığını tespit etti. Saldırganların ise M.Ş.ve O. E. tarafından dolandırıldığını iddia eden Mustafa D. (34) ile arkadaşları Servet K. (43), Nurettin F. (26) ve Volkan Y.(38) olduğunu belirledi. Polis, 4 kişinin Nevşehir'in Avanos ilçesinde bir barda eğlendiğini tespit etti. Nevşehir polisiyle beraber dün gerçekleştirilen operasyonla Mustafa D., 'azmettirmek' Servet K. ve Nurettin F., 'silahla ateş ederek kasten yaralamak', olaydan sonra kaçtıkları aracı kullanan Volkan Y. 'de 'yardım etmek' suçundan gözaltına aldı.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şüphelilerin ilk ifadesinde, polis memuru Erken'in hemşire eşi O.E.'nin kendilerini dolandırdığını Erken'in de tutuklu olan eşinden şikayetlerinden caymaları için kendileriyle buluştuğunu iddia ettiği bildirildi. Şüpheliler, sorgusunun sonrasında bugün adliyeye gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal