Polis Evden Çıkmayan Yaşlılara Oyun Hediye Etti

Gaziantep'te Toplum Destekli Polislik Müdürlüğü ekipleri (TDP) coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşları bilinçlendirme çalışması yürütmeye başladı.

31.03.2020-10:18 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-12:32)

Ülkemizde coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkması sınırlandırıldı. Hala ülkemizde durumun farkına varmayan ve olaydan bilgisi olmayan vatandaşlar bulunurken, Gaziantep'te Toplum Destekli Polislik Müdürlüğü ekipleri (TDP) vatandaşları bilinçlendirme çalışması yürütmeye başladı. Ekipler sokakta gördüğü vatandaşları sosyal mesafeye neden uyulması gerektiği yönünde bilgilendirirken, evden çıkmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşları da evinde ziyaret ediyor. Ayrıca ekipler, evlerinden çıkmayan yaşlı vatandaşlara zeka oyun seti hediye etti.

Öte yandan, coronavirüsle mücadele kapsamında görevlendirilen ekipler, çocukların market ve semt pazarlarına girişini yasaklayan genelge kapsamında, market çalışanları, pazar esnafı ve aileleri de bilgilendirdi.

CORONAVİRÜSTE SON DURUM

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son verilere göre ülkemizdeki coronavirüs kaynaklı ölüm sayısı 168'e yükseldi. Vaka sayısı ise 10 bin 827'ye çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal