Polis Balıkesir'de Göz Açtırmadı!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, ikisi uyuşturucu satıcısı olduğu tespit edilen 4 zanlı emniyet güçleri tarafından ele geçirildi.

02.02.2019-16:37 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-16:23) Polis Balıkesir'de Göz Açtırmadı!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, ikisi uyuşturucu satıcısı olduğu tespit edilen 4 zanlı emniyet güçleri tarafından ele geçirildi.

Kaynaklardan gelen bilgilere göre, Edremit Emniyet Müdürlüğü'nden ekipler, durumundan şüphelendikleri motosikletli iki kişiyi durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan şüphelilerin yere attıkları poşette uyuşturucu madde tespit edildi. Güvenlik güçleri tarafından yakalanan bu zanlılar, uyuşturucu hapları N.Ö. ve H.Ö'den aldıklarını söylediler. N.Ö. ve H.Ö'nün evinde yapılan aramalarda 206 ecstasy hap ile 18,6 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), ruhsatsız tabanca ve 7 fişek bulundu.

BANDIRMA'DA DA 2 KİŞİ YAKALANDI

Diğer yandan, geçtiğimiz günlerde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde emniyet güçleri tarafından inceleme yapılan bir araçta uyuşturucu ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Grup Amirlikleri ekipleri, İstanbul'dan Bandırma'ya uyuşturucu sevkiyatı gerçekleştirileceği yönünde bir istihbaratı değerlendirdi.

İhbar üzerine harekete geçen güvenlik ekipleri, plakası önceden bilinen aracı durdurdu. Ekipler, narkotik köpeği 'Helyus' ile araç içinde yaptıkları incelemede 2 kilogram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), tabanca, 23 fişek ve 3 bin 520 lira buldu..

Araçta bulunan S.K. ve S.H gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Amniyette işlemleri bite 2 zanlı savcılığa sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal