Irak'ın Kuzeyinde 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Avaşin ve Zap bölgelerinde 4 PKK'lı teröristin hava harekatlarıyla imha edildiği açıklandı.

05.06.2020-09:29 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-09:45) Irak'ın Kuzeyinde 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından aktarılan bilgiye göre Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Avaşin ve Zap bölgelerinde 4 PKK'lı teröristin hava harekatlarıyla imha edildiği duyuruldu.

MSB'bin resmi Twitter adresinden aktarılan açıklamada, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların kararlılıkla devam ettiğinin altı çizildi.

Söz konusu açıklama tam olarak şöyledir: "Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Avaşin ve Zap bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen PKK'lı 4 terörist, düzenlenen hava harekatlarıyla etkisiz hale getirildi."

NE OLMUŞTU?

Gün içinde söz konusu operayonun öncesinde Mardin'in Ömerli ilçesinin kırsal kesiminde düzenlenen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirilirken, terör barınakları da imha edildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan aktarılan bilgilendirmeye göre Mardin'in Ömerli ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığı öncülüğünde, Jandarma özel harekat, jandarma komando ve güvenlik korucularının katılımıyla operasyon yapıldığı ifade edildi.

Söz konusu operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal