PKK'nın Sapkınlıkları Ortaya Çıktı! Küçük Yaştaki Çocuklara Yaptıkları Kan Dondurdu

Teslim olan terör mensuplarının ifadelerine göre, örgüt elebaşlarından Murat Karayılan’ın çarpık ilişkiler yaşadığı, sapık isteklere tabi olanların ödüllendirildiğini, olmayanların da öldürüldüğü belirtildi.

08.10.2018-16:46 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-16:36) PKK'nın Sapkınlıkları Ortaya Çıktı! Küçük Yaştaki Çocuklara Yaptıkları Kan Dondurdu

Kaynaklardan alınan bilgiler ışığında, 4 Ekim 2018 tarihinde teslim olan terör mensubunun açıklamalarında; ‘örgütün sözde etkili kişilerinden R.Ş ve B.E adlı kadın teröristlerin örgüt elebaşlarından Murat Karayılan ile çarpık ilişkiler yaşadıklarını ve her hafta Karayılan’ın talebi üzerine kendisinin yanına gittikleri’ gibi ifadeler kullanıldı.

Açıklamalara göre, PKK'nın elebaşları, çocukların eline silah, ağzına beyaz made verip ölüme yollarken, her gün bir başka kadınla ve çocuk yaşındaki kızlarla sapıkca ilişkiler yaşıyor. Buna razı olmayanlara infaza kadar giden cezalar verilirken, elebaşlarının sapkın taleplerine boyun eğenlerin yüksek mevkilere geldiği ortaya çıktı.

SAPKIN DAVRANIŞLAR ULU ORTA

Eylül 2018 tarihinde teslim olan bir başka terör mensubu ifadesinde, B.M adlı bir erkek teröristin iki erkek terörist ile beraber olduğu, bunun gibi çarpık ilişkilerin başka gruplarda oldukça fazla olduğunu, özellikle çocukların istismarının kol gezdiğini açıkladı.

Elde edilen bilgilere göre, meydana gelen bu sapkın davranışlar, örgütten kaçışları arttıran önemli nedenlerden birini oluşturuyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal