PKK'nın Katlettiği 11 Aylık Bebeğin Babası İle Süleyman Soylu Arasında Geçen Diyalog

İçişleri Bakanı Soylu, Hakkari'de PKK'nın hain saldırı sonunda şehit ettiği asker eşi ve bebeği ile ilgili yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşandı gözyaşlarına hakim olamadı.

01.08.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-13:18)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük'te katıldığı POMEM mezuniyet töreninde gündemi dair önemli açıklamalar da bulundu.

Bölücü terör örgütü PKK'ya lanet yağdıran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, örgütün 11 aylık bebeği şehit ettiğini belirtirken sonra gözyaşlarını tutamadı.

DUYGUSAL ANLAR

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından 11 aylık bebek ile annesinin şehit edildiğini belirten Bakan Süleyman Soylu, gözyaşlarına hakim olamadı.

BU TOPRAKLAR PKK'YA MEZAR OLACAK

Oldukça öfkeli ve duygulu konuşan Süleyman Soylu, Avrupa ve Amerika tarafından desteklenen teröristlere bu toprakların mezar olacağını vurguladı.

ŞEHİDİN EŞİ: VATAN SAĞOLSUN

Olayın hemen sonrasında şehidin eşi Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya ile telefonda görüştüğünü de aktaran İçişleri Bakanı, Serkan Karakaya'nın çelik gibi bir irade sahibi olduğunu vurgulayarak kendisine "Vatan sağolsun" dediğini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal