PKK'lılar İHA'lardan Kaçabilmek İçin Bu Kılığa Girmiş

Terör örgütü PKK ile amansız bir mücadele ile operasyonlarına devam eden Mehmetçik, eli kalı örgüt üyelerinin korkulu rüyası olduğunu bir defa daha kanıtladı. Teröristlerin dağlarda İHA'lardan kaçabilmek için şekilden şekle girdiği görüldü.

21.08.2019-15:59 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-15:54) PKK'lılar İHA'lardan Kaçabilmek İçin Bu Kılığa Girmiş

Türkiye son dönemlerde terör örgütü PKK'yı bitirme doğrultusunda kararlı ve başarılı operasyonlar yapıyor.

Bu operasyonlara devam edilirken güvenlik güçlerimizin teknoloji ve bilimden azami seviyede yararlandığı biliniyor. Şüphesiz terörle mücadelede büyük başarıların arkasında, Türkiye'nin kendi imkan ve kabiliyetleri ile ürettiği İHA'ların yeri yadsınamaz. İHA'ların belirlediği terör üyelerini güvenlik ekiplerimizin diğer unsurları etkisiz hale getiriyor.

Öte taraftan teröristler korkulu rüyaları olan İHA'lara görüntü vermemek için yeni yöntemlere başvurdukları fark edildi.

UZAYLI KOSTÜMÜNE BENZİYOR

Turuncu kategoride aranırken Ağrı Tendürek'te etkisiz hale getirilen 'Agir' takma isimli terörist Uğur Arslan'ın PKK'lılara uzaylı kostümü giydirerek pusu atma ve İHA'lara yakalanmama eğitimi verdiği görüntüler meydana çıktı.

Arslan'ın, dağdaki teröristlere termal kamera ve İHA'lardan korunma ile pusu atma ve askeri birliklere sızma eğitimi verirken teröristlere uzay kostümüne benzer parlak renkli giysiler giydirdiği görüntüler meydana çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal