PKK'lı Teröristin Askerlere Teslim Olma Anı

Şırnak'ta yürütülen operasyon sonucunda etkisiz hale getirilen 5 PKK'lı teröristten birinin askerlere teslim olma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

05.07.2018-13:39 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-13:39)

Şırnak’ın Gabar Dağı’ndaki 4 alanın önceki gün özel güvenlik bölgesi ilan edilmesinin sonrasında başlatılan Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi 2018-2 operasyonu sonucunda 3’ü cansız olmak üzere etkisiz hale getirilen 5 PKK’lının, erzak için kafalarını mağaralarından çıkarır çıkarmaz insansız hava aracıyla (İHA) tespit edildiği bilgisine ulaşıldı. PKK’lıların, mağaradan çıkmalarınındın çok kısa bir süre sonra etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Yaralı bir bölücü terör örgütü üyesinin teslim olma anı da cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.

Şırnak’ın Gabar Dağı’ndaki 4 alanın 3 Temmuz gününden itibaren özel güvenlik bölgesi ilan edilmesinin sonrasında başlatılan Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi 2018-2 operasyonu kesintisiz sürüyor. Dün, 3’ü cansız olmak üzere 5 PKK’lının etkisiz hale getirildiği operasyonla alakalı detaylar ortaya çıktı.

ÇIKAR ÇIKMAZ TESPİT ETTİ

Ulaşılan bilgilere göre, Gabar Dağı’ndaki inlerde saklanan PKK’lı teröristler, erzak için toplandı. PKK’lılar, inlerden çıkar çıkmaz, bölgede inceleme ve gözetleme yapan İHA ile tespit edildi. Bölücü terör örgütü mensuplarının görüntüsünün harekat merkezine ulaşmasıyla bölgede hava hücum saldırısı başlatıldı. PKK’lılar, saldırının başlamasının sonrasında çok kısa bir sürede etkisiz hale getirildi.

Yaralı olarak etkisiz hale getirilen PKK’lılardan birinin de teslim olma anı cep telefonu kameraları ile kayıt altına alındı. Mardin’in Midyat ilçesinde nüfus kayıtlı olduğu bilgisine ulaşılan S.Y. isimli PKK’lı terörist, erzak için toplandıklarını ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal