PKK ve DEAŞ Eş Zamanlı Operasyon

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda 17 yabancı uyruklu zanlı gözaltına alındı. Terör örgütü PKK'ya karşı gerçekleştirilen operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

20.04.2018-11:07 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-10:49) PKK ve DEAŞ Eş Zamanlı Operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, DEAŞ için çalışmada bulunan ve eylem hazırlığında olduğu tespit edilen zanlıların yakalanması için arama çalışması başlatıldı.

TEM ekipleri dün Başakşehir, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece ve Zeytinburnu ilçelerinde bulunan 7 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Gerçekleştirilen operasyonda yabancı uyruklu 17 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan detaylı aramalarda, çok sayıda örgütsel materyal ve dijital malzeme bulundu. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

PKK OPERASYONUNDA 21 GÖZALTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) tarafından, bölücü PKK'nın gençlik örgütlenmesi olan Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) adına gösteri ve eylemlere katıldığı belirlenen zanlıların yakalanması için soruşturma başlattı. TEM Özel Tim ekipleri, özel harekat polisinin desteğiyle Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Esenyurt, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerinde gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonla 21 PKK zanlısını gözaltına aldı. Zanlıların adreslerde yapılan detaylı aramalarda çok sayıda örgütsel materyal ve dijital malzeme bulundu. Gözaltına alınan PKK zanlıları Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Zanlıların yapılan detaylı sorgulamasında bir zanlının hırsızlıktan kesinleşmiş hapis cezası olduğu, diğer bir zanlının ise kayıp kişi olarak arandığı tespit edildi.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal