PKK Tutuklusu Medya Çınar, Örgüt Ele Baş Abdullah Öcalan İçin İntihar Etti

PKK tutuklusu Medya Çınar, PKK ele başı Abdullah Öcalan için intihar etti. Çınar, Öcalan için intihar eden 4. mahkum oldu.

25.03.2019-16:06 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-16:40) PKK Tutuklusu Medya Çınar, Örgüt Ele Baş Abdullah Öcalan İçin İntihar Etti

Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olan PKK'lı Medya Çınar (24), terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan için intihar etti.

Nusaybin Davası tutuklusu olan ve Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'nden duruşması için Mardin'e sevk edilen PKK'lı Medya Çınar'ın sabah saatlerinde intihar ettiği bildirildi. Çınar, sonraki duruşmalarda SEGBİS'i reddetmiş, savunma yapmamıştı.

HDP'Lİ VEKİLLER HAREKETE GEÇTİ

Çınar'ın cenazesini almak için akrabaları, HDP milletvekilleri Pero Dündar ve Tuma Çelik'in de içlerinde olduğu heyetin Mardin Devlet Hastanesi Adlı Tıp Morgu önündeki bekliyor.

NE OLMUŞTU?

PKK'lı Zülküf Gezen (33) 17 Mart'ta Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Cezaevi'nde, PKK'lı Ayten Beçet (24) 23 Mart'ta Gebze Kadın Kapalı Cezaevi'nde, PKK'lı Zehra Sağlam (23), 24 Mart'ta Oltu T Tipi Kapalı Cezaevinde Öcalan için intihar etmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal