PKK Elebaşı Karayılan'dan İtiraf: Operasyonlar Karşısında Çaresiz Kaldık

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Murat Karayılan, Emniyet, MİT ve TSK’nın düzenlediği operasyonlar karşısında çaresiz kaldıklarını itiraf etti.

01.06.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-15:07) PKK Elebaşı Karayılan'dan İtiraf: Operasyonlar Karşısında Çaresiz Kaldık

Emniyet, TSK ve MİT’in terör örgütü PKK’ya yönelik başarılı operasyonları, terörist elebaşı Murat Karayılan’ı uzun süredir saklandığı yerden çıkmasına neden oldu. Karayılan'ın terör örgütü PKK’nın Başkanlık ve Yürütme Konseyi’nden 18 üst düzey teröristin öldürüldüğünü açıkladığı kaydedildi. Karayılan'ın, Türkiye'nin başarılı istihbarat ve teknik faaliyetleri karşısında çaresiz kaldıklarını itiraf ettiği öğrenildi.

Karayılan'ın öldürülen üst düzey 18 teröristin aralarında, PKK Başkanlık ve Yürütme Konseyi üyelerinden Diyar Garip Muhammed, KCK Yürütme Konseyi Üyesi Şengali kod İsmail Özden, PKK Dış İlişkiler sorumlusu Mikail Özdemir, PKK sözcüsü Emrullah Dursun, Kandil’in kasası olarak bilinen Ali Aktaş’ın olduğunu da söylediği belirtildi. Öte yandan, öldürülen bu teröristlerin, terör örgütü için büyük kayıp olduğunu da itiraf ettiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal