PKK Elebaşı Karayılan: 'CHP ile Hemfikiriz'

Bölücü terör örgütü PKK elebaşı Murat Karayılan ile röportaj yapan İsrail basını, Karayılan'ın ''CHP ile hemfikiriz'' diye konuştuğunu yazdı.

27.11.2020-09:16 - (Son Güncelleme: 27.11.2020-09:04) PKK Elebaşı Karayılan: 'CHP ile Hemfikiriz'

İsrail medyası PKK elebaşı Murat Karayılan ile görüştü. Örgüt lideri ile bir röportaj yapan Jerusalem Post gazetesi, Karayılan'ın CHP'yi kendilerine daha yakın bulduklarını dile getirdi.

Jerusalem Post gazetesinin Karayılan'dan övgüyle bahsettiği haberde terör örgütü elebaşının ''Türkiye'ye karşı 'barışçıl mücadele' çağrısı'' yaptığı belirtildi.

Söz konusu habere göre ''Sorunlarımızı barışçıl yöntemlerle çözmekte ısrar ediyoruz'' diyen Karayılan'ın Ankara'nın gözünde işaretli bir varlık olduğu, bilhassa Türk silahlı insansız hava araçlarının son aylarda PKK'lı teröristlere yönelik etkili operasyonlar düzenlediğini dile getirdi.

''CHP İLE ŞİMDİ DAHA MI YAKINSINIZ?''
Röportajda ''Atatürk'ün ideallerine karşı çıkmanıza rağmen, CHP gibi Atatürk'ün vizyonuna daha yakın olan partilere şimdi daha mı yakınsınız?'' sorusu soruldu.

AK Parti-MHP ittifakına karşı bir tavır sergilediklerini dile getiren örgüt elebaşı; ''CHP, Kürt meselesine gelince AK Parti'yle aynı fikirde ama biz AK Parti ile MHP arasındaki ittifaka karşı çıktıkları için başka konularda da onlarla (CHP) hemfikiriz.'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal