PKK Elebaşı İtiraf Etmek Zorunda Kaldı

Mehmetçik’in yürüttüğü başarılı operasyonlar sonucunda tedirgin olan terörist elebaşı Murat Karayılan, telsiz konuşmasında "Zagros'u terk etmeyin" çağrısında bulundu.

06.07.2018-11:22 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-11:26)

Kandil'e doğru başarılı bir şekilde ilerleyen TSK, PKK'nın Zagros sahası diye tanımladığı "Yüksekova-Şemdinli-Çukurca" hattında ve 40 km'lik sınır ötesi derinliğinde emniyeti sağlayarak hain harekatları tamamen kesti. PKK elebaşı Murat Karayılan telsiz konuşmasında, operasyon alanının daha genişleyeceğine vurgu yaparak "Zagros giderse Kandil de, Zap da düşer, ne pahasına olursa olsun alanı terk etmeyin" diyerek itiraf etti.

HUDUT KARAKOLLARINA SALDIRILAR KESİLDİ

Kandil'deki terörist mağaralarının temizlenmesine karşı TSK’nın sınır ötesindeki karadan başarılı ilerleyişi sürerken, hududun sıfır noktasındaki PKK’lıların barınma alanları da askerler tarafında temizlendi. TSK, Türkiye- Irak sınırından itibaren 40 kilometre ileri geçerek güvenli koridor oluşturup kalıcı üs bölgeleri inşa etmesiyle beraber hudut karakollarına karşı saldırılar da bıçak gibi kesildi. PKK bayraklarının dalgalandığı noktalarda kurulan kalıcı yüksek güvenlikli üs bölgelerinde şimdi Türk bayrakları dalgalanıyor.

"ZAGROS GİDERSE KANDİL DÜŞER"

PKK elebaşı Murat Karayılan'ın sözde Medya Savunma Alanları Zagros Saha sorumlusu Amed Malazgirt kod isimli Fehmi Atalay ile yaptığı telsiz konuşmasında, Zagros sahasında denetimin sağlanmasıyla başta Zap ve Kandil olmak üzere İran ve Irak'taki tüm üs bölgelerinin de risk altında olduğunu ifade etti. Terörist elebaşı Karayılan telsiz konuşmasında, operasyon alanının daha genişleyeceğine vurgu yaprak "Zagros giderse Kandil de, Zap da düşer, ne pahasına olursa olsun alanı terk etmeyin" itirafında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal