PKK Elebaşı Duran Kalkan'dan İmamoğlu'na Açık Destek

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından olan Duran Kalkan, 23 Haziran İstanbul seçimleri için CHP'li aday Ekrem İmamoğlu'na destek vererek, "AK Parti-MHP ittifakını yenilgiye uğratmak için mücadele etmek lazım" şeklinde skandal ifadelerde bulundu

11.06.2019-16:59 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-16:46) PKK Elebaşı Duran Kalkan'dan İmamoğlu'na Açık Destek

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Duran Kalkan, sayılı günler kalan İstanbul seçimleri için CHP'li Ekrem İmamoğlu'na desteğini açık bir şekilde belirtmeye devam ediyor.

Terörist Duran Kalkan, AK Parti-MHP ittifakının yenilmesi amacıyla ortak mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.

CHP'nin bu konudaki tutumunun önemli olduğunu, CHP ve müttefiklerinin güçlü durması gerektiğini vurgulayan Kalkan, sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

"AK PARTİ VE MHP YENİLGİYE UĞRATILMALIDIR"  

"İstanbul Seçimleri'ne yönelik olarak bu konuda özellikle CHP'nin tutumu ve duruşu önemlidir. Gerçekten de önceden de ifade ettim. Geçmişte yaşadığımız için kuşkularımız var. Her türlü hileye karşı, örgütlü olmak, sandıkları korumak gerek. Gerçekten de kararlılıkla İstanbul'da AK Parti-MHP ittifakını yenilgiye uğratmak amacıyla mücadele etmek lazım.

"İMAMOĞLU'NU DESTEKLEMELİYİZ"  

''Eğer CHP dik ve sağlam durursa bence AK Parti -MHP ittifakı yüzde 40 bile oy elde edemez. Yani 31 Mart'ta aldığının üç birini, dörtte birini de kaybedebilir. Ekrem İmamoğlu, ‘demokrasi mücadelesi yürüteceğim' diyor, söylediklerini yapar ve o temelde devam ederse hava onu gösteriyor, yüzde 60 alabilir. O açıdan önemlidir.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal