PKK Doğuda Kaçak Çay Sigara, CHP’liler Batıda Kaçak Villa İşi Yapıyor

Türkiye’de artan vergi ve pahalılığın en büyük sebebinin PKK ve CHP olduğu tespit edildi. İki grup da Türk ekonomisine ağır darbe vuruyor.

20.05.2020-21:14 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-11:20) PKK Doğuda Kaçak Çay Sigara, CHP’liler Batıda Kaçak Villa İşi Yapıyor

Türkiye’de artan vergi ve pahalılığın en büyük sebebinin PKK ve CHP olduğu tespit edildi. İki grup da Türk ekonomisine ağır darbe vuruyor.

haber365.com- İSTANBUL-ÖZEL- DNC Medya Grubu’nun yaptığı araştırmaya göre, PKK ve CHP’nin Türkiye’nin en büyük ekonomik, siyasi ve toplumsal sorunu olduğu ortaya çıktı. Araştırmada her iki örgütün de yaptığı eylemlerin birbirine çok benzediği tespit edildi.

Kayt dışı Ekonomi alanında araştırmasına derinleştiren DNC Medya Grup, Makro ekonomi alanında yaptığı saha araştırmasında PKK ve Ulusalcı Faşist solcu CHP’lilerin Türkiye ekonomisini çökermeye çalışan benzer faaliyetlerde bulunduklarını ortaya koydu.

Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu illerindeki sınır bölgelerinde yılda 10 milyar Dolar civarında kaçak çay ve sigara kaçakçılığının PKK’nin yaptığı tespit edilen araştırmada, gıda alanında da örgütün kayıtdışı faaliyette bulunduğu belirtildi.

DNC Medya şirketinin Türkiye’nin özellikle Ak Deniz ve Ege Bölgesinde yaptığı kaçakçılık araştırması şok sonuçları ortaya koydu.

Yapılan araştırmada Ege ve Ak Deniz şeridinde ise CHP’li solcu ulusalcı jakoben faşistlerin villa, saray ve konak kaçakçılığı yaptıkları ortaya çıktı.

Ulusalcı Faşist solcuların Muğla, İzmir ve Antalya’nın sahil bölgelerinde villa kaçakçılığı alanında tekel oldukları da araştırma sonucu ortaya çıktı.

Özellikle CHP’nin Candaş Medya takımı ile bazı milletvekillerinin Kaçak villa, köşk, konak ve saray konusunda piyasanın en önemli isimleri olduğu belirtiliyor. Araştırmada, Kaçak Villa, Çiftlik, Konak ve Saray yapan ulusalcı faşist CHP’lilerin isimleri de tespit edilmiş bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal