PKK Aynı Eve 2 Ateş Birden Düşürdü

Bölücü terör örgütü PKK, Diyarbakır'da baba ve oğlunu silahla katletti. Oğul Mahmut Güler'in, zihinsel engelli olduğu bilgisine ulaşıldı.

05.07.2018-18:27 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-18:27)

Silvan ilçesi Cami Mahallesi'nde ikamet eden Remzi Güler ve oğlu Mahmut, 10 gün önce Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Yalımlı köyü Leyhosor mezrasına gitti. Burada hayvancılıkla uğraştıkları belirtilen baba- oğuldan bir daha haber alınamadı.

Aile bireyleri, kendi imkanlarıyla arama yaparken, bugün saat 13.00'te  Remzi Güler ve oğlu Mahmut Güler'in cansız bedeninin mezra yakınlarındaki Üçyol civarında cansız bedenine ulaşıldı. İhbar üzerine bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi.

ÜZERLERİNDE İNFAZA YÖNELİK NOT BULUNDU

Silahla vurularak katledildikleri tespit edilen baba ve oğlunun ölü bedenlerinin üzerinden, PKK'lı teröristlerce infaz edildiklerine dair yazılı bir not bulundu. Yapılan incelemenin sonrasında Remzi Güler ve oğlu Mahmut'un ölü bendeleri, önce Lice Devlet Hastanesi'ne, sonrasında da otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Diyarbakır Valiliği, baba- oğulun öldürülmesiyle alakalı bir basın açıklaması yaptı. PKK'lı teröristler tarafında katledildiği yönünde bilgilere ulaşıldığı belirtilen açıklamada "Maktullerin üzerinden çıkan nota istinaden baba ve oğlunun, PKK/KCK terör örgütü mensuplarınca ateşli silahla öldürüldükleri yönünde bilgilere ulaşılmıştır. Lice Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı gereğince otopsi ve soruşturma işlemlerine devam edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

PKK’NIN ÖLDÜRDÜĞÜ GENCİN ZİHİNSEL ENGELLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri tarafından katledilen baba ve oğlunun 9 gün önce geldikleri köyde kayıplara karıştığı ve oğulun zihinsel engelli olduğu bilgisine ulaşıldı.

Lice ilçesi Yalımlı köyü Leyhosor mezrası Üçyol civarında baba Remzi Güler (48) ve oğlu Mahmut Güler’in (24), terör örgütü PKK üyeleri tarafından vahşice öldürüldüğü olayla alakalı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Güler ailesinin yakınlarından ulaşılan bilgilere göre, kısa süre önce Silvan ilçesi Cami Mahallesi’nden Kale Mahallesi’ne ikamet değişikliği yapan aileden baba Remzi Güler, 9 gün önce, zihinsel engelli oğlu Mahmut Güler’i de yanına alarak, Lice ilçesindeki bahçelerini sulamaya gitti. Sonraki gün akşam saatlerine kadar baba ve oğuldan haber alamayan acılı aile, Lice’deki bahçelerine bakmaya geldi. Fakat baba ve oğlunu bulamayan aile, çevresine haber vererek Remzi ve Mahmut Güler’i aradı. 9 gün boyunca izleri tespit edilemeyen baba ve oğulun cansız bedeni, bugün 13.00 sularında, silahla vurulmuş şekilde bulundu. Cansız bedenlerinin, kaldırıldıkları Lice Devlet Hastanesi morgunda otopsi işlemleri devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal