Pınar'ın Katilinin Verdiği İfadenin Her Satırı Kan Dondurdu

Pınar'ı canice katleden Cemal Metin Avcı ifadesinde, kanıtları yok etmek için genç kızın telefonuyla oturduğu mahalleye giderek SIM kartını kırıp attığını dile getirdi. Cani katil, varildeki cansız bedeni 24 saat yaktığını da söyledi.

23.07.2020-11:45 - (Son Güncelleme: 23.07.2020-12:06) Pınar'ın Katilinin Verdiği İfadenin Her Satırı Kan Dondurdu

Muğla’da kayıp olarak aranırken canice öldürüldüğü ortaya çıkan üniversiteli Pınar Gültekin’in (27) katili Cemal Metin Avcı’nın ifadesine ortaya çıktı. Cani katil, 16 Temmuz tarihinde görüştüğü genç kızı dedesinin bağ evine götürdüğünü, aralarında çıkan tartışmada yumruklayarak yere düşürdüğünü, kafası yere çarpınca da kanadığını, hareketsiz olduğunu görünce de boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf etti.

KATİLİN ‘SİNYAL’ PLANI

5-10 dakika ne yapacağını düşündüğünü söyleyen katil, 'İple boğazını sardım. Bir elimle ayaklarından, diğer elimle ipten tutarak cesedi varile koydum, telefonunu da aldım' dedi. Katil, cinayeti saklama planını da şu ifadelerle itiraf etti:

'Pınar, Akyaka’da yaşadığı için telefonu oradan sinyal versin diye Akyaka’ya doğru yola çıktım. Akyaka’da kavşağa 1-2 km kala sIm kartı telefondan çıkartıp dişimle ısırararak kırdım, camdan attım.'

'PLASTİK KASALAR VAR, ONLARI YAKTIM'

Katil, Muğla’ya geri dönüp kanlı giysilerini değiştirdiğini, 1.5 litrelik şişelerde benzin aldığını, varildeki genç kızın cesedini yaktığını anlattı. Avcı, yaşlı bir komşunun 'Yangın çıkacak' diye seslenince 'Plastik kasalar var, onları yaktım' cevabını verdiğini de ifadelerine ekledi.

TÜM GÜN YAKMIŞ

Cinayetin ardından işyerine giderek gün boyunca ara sıra olay yerine geri giderek cesedin yanıp yanmadığına baktığını söyleyen katil zanlısı, gece 23:00 sularında varile su dökerek ateşi söndürdüğünü belirtti. Avcı, akabinden evine giderek yattığını, sonraki gün işyerine yaptırdığı fayans tadilatından kalan çimento benzeri kalan malzemeleri bağ evindeki varile dökerek doldurmaya çalıştığını söyledi.

AYNI GÜN ENGELLEDİ

Pınar Gültekin’e kendisini bekar olarak tanıtan caninin evli olduğunu öğrendiğinde terk ettiği, öldürüldüğü gün olan 16 Temmuz tarihinde de sosyal medya hesabından engellediği görüldü.

KIZIMI TEŞHİS EDEMEDİM 

Evladının canice öldürülmesinin vahşetten fazlası olduğunu ifade eden acılı baba Sıddık Gültekin, 'Pınar artık benim kızım değil Türkiye’nin kızı. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim. Bu benim yüreğimi yakıyor' diye konuştu.

CENAZESİNİ KADINLAR OMUZLADI

Ölümüyle tüm Türkiye’nin yüreğini yakan Pınar Gültekin, memleketi Bitlis Hizan’da defnedildi. Gayda Köyün’deki mezarlıkta toprağa verilen Pınar’ın tabutunu kadınlar tarafından taşındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal