Pınar’ın Katili Tek Kişilik Hücreye Alındı

Muğla’da canice öldürüldükten sonra yakılarak, bir varil içine koyulmasından sonra üstüne beton dökülüp cansız bedeni sarp bir araziye atılan Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı, tutuklu olduğu cezaevinde tek kişilik hücreye alındı.

23.07.2020-15:41 - (Son Güncelleme: 23.07.2020-15:20) Pınar’ın Katili Tek Kişilik Hücreye Alındı

Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’nin (27) canice yaşamına son verdikten sonra düzenlenen operasyon çerçevesinde yakalanan Cemal Metin Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanarak Muğla E tipi cezaevine alınmıştı. 

Katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın Muğla E Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda tek kişilik hücreye alındığı bildirildi.

NELER OLMUŞTU?

Katil zanlısı Cemal Metin Avcı, emniyet güçlerine verdiği en son ifade de canice işlediği cinayete dair kan donduran itiraflar etti.

Katil zanlısı genç kızı bağ evlerine götürdüğünü, orada tartıştıklarını ve tartışırken de genç kıza yumruk atmasıyla yere düşerek kafasının yaraladığını söyledi. Ardından boğarak öldürdüğünü, cansız bedenini bir bidona koyarak 24 saat boyunca yaktığını ve ara ara kontrol ettiğini söyledi. Sonrasında cani katil iş yerinin tadilatında kullandıkları daha öncesinden kalan çimentoları kullandığını da itiraf etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal