Pınar Gültekin Cinayetinde Telefon Konuşmaları Ortaya Çıktı!

Geçen hafta Muğla'da vahşice öldürülen Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

27.07.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-16:11) Pınar Gültekin Cinayetinde Telefon Konuşmaları Ortaya Çıktı!

Pınar Gültekin cinayetinde alınan son göre; Muğla Cumhuriyet Savcılığı aracılığıyla derinleştirilen ve gizlilik kararı verilen soruşturma çerçevesinde Pınar, kaybolduktan sonra katil Cemal Metin Avcı’yı aradığı ifadelerde belirlenen  Pınar’ın arkadaşı Ceren’in Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde okuduğu ve İstanbul’da yaşadığı ortaya çıktı. Pınar’ın kaybolmasından sonra Jandarma tarafından açık kimliği saklanan Ceren’in ilk ifadesi verdiği, mahkeme sürecinde de yeniden ifadesinin alınacağı belirtildi. Pınar'ın telefon konuşmalarının incelenmesinin ardından Pınar'ın Bodrum'da ikamet eden ve eski erkek arkadaşı olduğu belirlenen bir şahsın daha ifadesi alındı.

Bodrum'da ifadesine başvurulan kişinin, Pınar'ın eski sevgilisi olduğunu ve uzun bir zaman önce ayrıldıklarını dile getirildiği  belirtildi. Görevliler, Pınar'ın arkadaşı Ceren ve eski sevgilisinin ifadelerinin cinayetin karanlıkta kalan taraflarını aydınlatması bakımından oldukça olduğunun altını çizdiler. Canice katledilen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'in ölümünün ardından Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın derinleştirildiği belirtildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'i canice yaşamına son verilmesini araştıran Sabah muhabiri Kenan Gürbüz, önemli detaylara ulaştı.

Muğla Cumhuriyet Savcılığı aracılığıyla derinleştirilen ve gizlilik kararı verilen soruşturma çerçevesinde Pınar, kaybolduktan sonra katil Cemal Metin Avcı'yı aradığı ifadelerde belirlenen Pınar'ın arkadaşı Ceren'in Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde okuduğu ve İstanbul'da yaşadığı ortaya çıktı.

Görevliler, Pınar'ın kaybolmasından sonra Jandarma aracılığıyla açık kimliği gizlenen Ceren'in ilk ifadesine başvurulduğu mahkeme sürecinde de tekrar ifadesinin alınacağını bildirdiler.

ESKİ SEVGİLİSİNİN İFADESİ ALINDI…

Pınar'ın telefon konuşmalarının incelenmesinin ardından, Pınar'ın Bodrum'da yaşayan ve eski sevgilisi olduğu öğrenilen bir şahsın daha ifadesi alındı. Jandarma görevlileri tarafından, Bodrum'da ifadesine başvurulan kişinin, Pınar'ın eski sevgilisi olduğunu doğruladığı ve Pınar ile uzun bir zaman önce ayrıldıklarını belirttiği öğrenildi.

Hukukçular, Pınar'ın arkadaşı Ceren ile eski sevgilisinin ifadelerinin cinayetin aydınlanmayan kısımlarını aydınlatmak bakımından oldukça önemli olduğunun altını çizdiler.

NELER OLMUŞTU?

Beş gündür kayıp olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'in canice katledildiği ortaya çıkmıştı. Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka Mahallesi'nde ikamet eden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı, aracılığıyla canice dövüldüğü, boğularak yaşamına son verdiğini ve ölüsünün yakıldıktan sonra, varille ormanlık bölgeye bırakıldığı ortaya çıkmıştı.

Pınar'ı bulmak için hazırlanan özel görevliler aracılığıyla yakalanan zanlı cinayeti itiraf ederek tüm suçu kabullenmişti. Muğla'da çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklu yargılanan Cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı, Adalet Bakanlığı'nın emri ile Muğla E Tipi Ceza İnfaz Kurumundan Afyon Yüksek Güvenlikli T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na alınmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal