Pınar Gültekin Cinayetinde Kan Donduran Detay!

Muğla'nın Ula ilçesinde Cemal Metin Avcı'nın canice katledip ve cesedini yakarak varille bir ormanlık bölgeye attığı Pınar Gültekin cinayetinde yeni bir detay gün yüzüne çıktı.

15.09.2020-13:29 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-10:22) Pınar Gültekin Cinayetinde Kan Donduran Detay!

Gültekin'in cansız bedeni üzerinde yapılan adli tıp tetkikleri tamamlanarak belgeye ulaştırıldı. Raporda, Pınar'ın cesedinin cenin pozisyonunda varile yerleştirildiği, 1,5 cm kalınlığında bir halatla sıkı bir şekilde bağlandığı belirtildi.

Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka Mahallesi'nde meydana gelen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in evli olduğu ortaya çıkan Cemal Metin Avcı tarafından canice dövüldüğü, boğularak yaşamına son verildiği ve cansız bedeninin yakıldıktan sonra, varille ormanlık bölgeye bırakıldığı öğrenilmişti. Katil Avcı, canice işlediği cinayeti itiraf etmiş, tutuklanarak hapishaneye gönderilmişti.

Cinayetle alakalı flaş bir gelişme daha gün yüzüne çıktı. Pınar Gültekin'in otopsi raporu çıktı. Muğla Adli Tıp Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan otopsi raporunda kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı.

TAHTALARLA BERABER YAKMIŞ

Raporda, Gültekin'in cansız bedeninin varil içinde betonla birleştiği, cesedin genel olarak bedeninin büyük kısmının yandığı belirtildi.

Cansız bedenin olduğu varilin morg masasına alındığı, elektrikli bir spiral kullanarak varilin açıldığı aktarıldı. Dikkatli bir şekilde yapılan işlemde varil içinde küçük ve büyük tahtaların yakıldığı aktarıldı.

DİŞLERİ KIRILMIŞ

Pınar'ın cansız bedeninin benzinle yakıldığı, yakma işlemi esnasında yangın hızlandırıcı kullanılıp kullanılmadığına ilişkin örnek alındığı belirtildi. Gültekin'in varilin içinde cenin şeklinde yerleştirildiği ve 2 dişinin de kırık olduğunun anlaşıldığı kaydedildi.

CESEDİNİ HALATLA BAĞLAMIŞ

Raporda, varilin alt bölümüne yakın bidon içerisinde hemen hemen 1,5 cm çaplı halat-urgan parçası olduğu aktarıldı.

 Halatın 6 kez boyuna dolanmış ve sıkı sıkı bağlanmış olduğu, sıkıştırma sebebiyle boyun ve bağ arasına parmağın giremediği, 7 halkanın da dişlerin alt kısmından ağız içinden geçtiği kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal