Pınar Gültekin Cinayetinde Ağabey Katilin Yalanını Açıkladı

Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı'nın ifadesindeki yalan ortaya çıktı.

22.07.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 22.07.2020-12:54) Pınar Gültekin Cinayetinde Ağabey Katilin Yalanını Açıkladı

Katil Avcı, ilk verdiği ifadesinde pek çok kadın cinayetinde yapılan savunma yollarına başvurdu, sonrasında da Pınar’ı nasıl katlettiğini açıkladı. Pınar'ın ağabeyi de katilin söylediği büyük yalanı ortaya çıkardı.

Katil ifadesinde merhum Pınar Gültekin'in kendisinin evli olduğunu bildiğini iddia etmiş ve ilişkilerini Avcı'nın eşine söylemekle tehdit ettiğini ileri sürmüştü. Lakin ağabeyi Vedat Gültekin ve baba Sadık Gültekin de ifade vermesiyle gerçekler ortaya çıktı. Ağabey ve baba Gültekin, Pınar'ın eski sevgilisinin evli olduğunu bilmediğini söyledi. Ayrıca aile, Pınar'ın ayrılma sebeplerinden biri olduğunu vurguladı.

Muğla’nın Ula ilçesinde ikamet eden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz tarihinden bu yana kayıptı. İstanbul’da olan ablası Sibel Gültekin, en son geçen hafta perşembe günü telefonda konuştuğu kardeşinden tekrar haber alamayınca, annesi Şefika Gültekin ile beraber Muğla’ya gitti.

Aile, kızlarının bulunması için Akyaka Karakol Komutanlığı’na giderek kayıp ihbarı verdi. İhbardan sonra genç kızın bulunması için jandarma görevlileri tarafından arama çalışmaları yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal