Pes Artık Ronaldo! 6 Ayda 3. Kez Baba Oldu

Cristiano Ronaldo 4. kez baba oldu. Portekizli yıldızın kız arkadaşı Georgina Rodriguez, bu ilişkiden ilk çocuğunu doğurdu. Ronaldo, yaklaşık 6 ayda 3. kez babalık sevinci yaşadı.

13.11.2017-17:27 - (Son Güncelleme: 13.11.2017-17:16)

Daha önce Cristiano Junior ve Eva Marina ile Mateo isminde 3 çocuğu olan Cristiano Ronaldo, 4. kez baba oldu.

Real Madrid'li yıldızın kız arkadaşı Georgina Rodriguez, bu ilişkiden olan ilk çocuğunu doğurdu.

Portekizli oyuncu, Alana Martina ismini verdiği kızının fotoğrafını ilk oğlu ve kız arkadaşının da olduğu fotoğrafla sosyal medya hebasından paylaştı.

Geçen Haziran ayında taşıyıcı anne yöntemiyle ikiz çocuk sahibi olan Ronaldo, böylece yaklaşık 6 ay sonra bir kez daha babalık sevinci yaşadı.

Geçen hafta baba olmanın nasıl bir şey olduğu yönündeki düşünceleri sorulan Ronaldo, "Baba olmak eşsiz bir duyğu ve beni tamamen değiştirdi. Daha önce sahip olmadığım, olaylara sevgiyle bakma düşüncesini öğretti" açıklamalarını yapmıştı.

Öte yandan Vergi kaçırmakla yargılanan futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, mahkemenin vereceği para cezasını Real Madrid kulübünün ödemesini istedi.

Real Madridli yıldız Cristiano Ronaldo'nun İspanyol kulübündeki geleceği hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Yaz döneminde, vergi kaçırma suçlamasıyla karşılaştıktan sonra yeterli destek görmediği için ayrılma talebini basınla paylaşan Portekizli futbolcu, daha sonraki süreçte ise Real Madrid'de mutlu olduğunu açıkladı.

CEZANIN ÖDENMESİNİ TALEP ETTİ

Şu an için görüşülen dava da suçlu bulunursa 13 milyon sterlinlik bir ceza ödeyecek olan 32 yaşında bulunan yıldız, Real Madrid başkanı Florentino Perez'e alması muhtemel cezayı kulübün ödemesini istediğini yönetime bildirdi.

YENİ DURAĞI MANCHESTER OLACAK

Ronaldo, eğer ceza alır ve Real Madrid bu cezayı ödemez ise takımdan ayrılacağını başkan Perez'e bildirecek, bu haber başta Manchester United olmak üzere birçok takımı iştahlandırmış durumda.

MOURİNHO İSTİYOR

Avrupa sahnesinde eski zamanlarına geri dönmek için birçok dünya yıldızını transfer yapan Machester United, Jose Mourinho'nun özel isteğiyle Ronaldo'nun takıma geri dönmesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Ronaldo eğer cezayı Real Madrid ödemezse kesin İspanya'dan ayrılacak. Manchester United, Ronaldo'nun ayrılmasını dört gözle beklemekte. Ronaldo'da eski takımına dönmek istediğini ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal