Pendik'teki Rehine Krizi ile Alakalı TSK'dan Açıklama Geldi

İstanbul Pendik'te bir okulda nişanlısını rehin alan adamla alakalı TSK'dan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şahsın Uzman Çavuş olmadığı, er olarak zorunlu askerlik hizmetini yaptığı bildirildi.

10.09.2018-17:25 - (Son Güncelleme: 10.09.2018-17:20) Pendik'teki Rehine Krizi ile Alakalı TSK'dan Açıklama Geldi

TSK'dan yayınlanan açıklamada, "İstanbul/ Pendik'te yer alan bir okulda bugün cereyan eden olayın zanlısı olarak belirlenen kişinin, askerliğini yükümlü piyade er olarak yerine getiren bir personel olduğu ve olay esnasında izinli olduğu belirlenmiştir" denildi.

İZNE GELEN ER, NİŞANLISINI REHİN ALDI

Pendik Melek Aknil Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sekreter olarak görev yapan H.K.'nın bıçakla rehin alınmasıyla alakalı İstanbul Emniyet Müdürlüğü basın açıklaması yaptı.

"NİŞANLISI İLE ARALARINDA ANLAŞMAZLIK BULUNDUĞU ANLAŞILMIŞTIR"

Açıklamada, Olayın öğrenilmesi ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü birimleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı müzakere timleri olay yerine hemen varmış ve gerçekleştirilen müzakere neticesinde U.D. adlı adam ikna edilerek gözaltına alınmış, gerçekleştirilen incelemelerde şüpheli kişinin askerlik vazifesini er olarak yaptığı ve birliğinden izinli olarak şehrimize geldiği, rehin alınan H.K adlı bayan şahsın ise Melek Aknil Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sekreter olarak vazife yaptığı ve U.D. adlı şahsın nişanlısı olup, aralarında anlaşmazlık bulunduğu tespit edilmiştir" denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal