Pendik'te Yetkisiz Estetik Ameliyatı Yapan Şahıslara Suçüstü!

Pendik'te 2 şüphelinin yetkisiz olarak estetik ameliyatı yaptığı ihbarını değerlendiren polis ekipleri düzenledikleri operasyonda, şüphelileri suçüstü yakaladı.

02.03.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-15:26)

İstanbul'un Pendik ilçesinde meydana gelen olayda, İran uyruklu 2 vatandaş Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi Amirliği'ne başvurarak, M.B. ve R.Y. isimli iki İran vatandaşının yetkisiz olarak estetik ameliyatı yaptığını söyleyerek şikayetçi oldu.

İhbarı değerlendiren ekipler yaptıkları incelemelerde, İran uyruklu R.Y. isimli şahsın yurt dışından müşteri getirdiğini, getirdikleri müşterileri özel hastanede estetik ameliyatı yaptıklarını, resmi kayıtlarda ameliyatı yapan doktor olarak hastane sahibinin gösterildiğini fakat ameliyatları İran uyruklu J.J.T. ve M.B.’nin yaptığını ve bu kişilerin İran’da cerrah olduklarını belirledi.

AMELİYATHANEDE SUÇÜSTÜ

Bu bilgilerden sonra müşteri ayarlayan İran uyruklu R.Y.'yi takip eden polis ekipleri, daha sonra ameliyathaneye girdi. Ekipler ameliyathanede, ameliyat masasında yatan ve karın bölgesinde kesikler olan A.G. isimli şahsa müdahale eden İran uyruklu M.G. ve J.J.T. isimli şahısları suçüstü yakaladı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 Ayrıca şüphelilerin yanında bulunan anestezi uzmanı A.G., anestezi teknisyeni A.Ç., ameliyathane hemşiresi M.S. ve müşteri kazanma işini yapan İran uyruklu R.Y. de yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan 6 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, soruşturmanın devam ettiği de öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal