Pençe Harekatı PKK'ya Nefes Aldırmıyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyinde başlattığı Pençe Harekatı, sadece terör örgütüne ait hedeflerin imha edilmesiyle sınırlı kalmazken örgütün içten de çöküntüye girmesini sağladı.

01.08.2019-12:20 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-12:18) Pençe Harekatı PKK'ya Nefes Aldırmıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri, gerek yurt içinde gerekse sınır ötesinde terörle mücadelesini hız kesmeden gerçekleştiriyor. Hakurk'taki terör örgütüne ait hedeflere yönelik yürütülen Pençe - 1 ve Pençe - 2 harekatlarıyla, terör örgütü PKK'nın düştüğü durumun örgütün sözde elebaşılarının verdikleri talimatlarda kendini gösterdiği belirtiliyor.

Operasyonların ardından terör örgütünden kaçışların artması üzerine sözde elebaşlarının motivasyon artırıcı konuşmaların yapılması talimatını paylaştığı belirtildi. Bunun etkili olmaması durumunda ise daha sert tedbirler alınması, infaz dahil çeşitli cezaların uygulanması talimatlarının verildiği kaydedildi.

Güvenlik kaynakları, sözde elebaşlarının eylem emirlerinin ise operasyonlar nedeniyle mağaralardan çıkamayan teröristler tarafından tepkiyle karşılandığını, örgüt içinde korku ve panikle beraber lojistik ihtiyaçların da zirveye ulaştığını anlattı.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal