Patileri Kesilen Yavru Köpek Olayına Devlet El Attı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde dün patileri ve kuyruğu kesilmiş halde bulunan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan yavru köpekle ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan açıklama geldi. Kalın, "Olay çok yönlü araştırılıyor. İlgili yasa tasarısının Meclis'ten geçmesi isabetli olacaktır" dedi.

16.06.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 16.06.2018-11:03)

Dün bacakları kesilmiş şekilde bulunan ve ardından yapılan müdahaleye karşın hayatını kaybeden küçük köpek yavrusuyla alakalı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan yeni bir açıklama geldi.

"KONU ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRILIYOR"

Şahsi sosyal medya hesabı üstünden bir gönderi paylaşan İbrahim Kalın şu sözlere yer verdi: "Bayram günü yüreklerimizi yaralayan bu olayı Sakarya valimiz @IrfanBlknlglu ile konuştum. Mesele çok yönlü inceleniyor. Kasıt veya ihmal ne varsa araştırılacak. Alakalı yasa tasarısının Meclis'ten geçmesi isabet olacaktır."

VALİ DE AÇIKLAMA YAPTI

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sapanca ilçesinde ormanlık bölgede patileri kesilmiş şekilde bulunan ve tedavi altına alındıktan bir süre sonra ölen yavru köpek ile alakalı, "İlk bulgular bir iş makinesinin köpeğin bacaklarını kopardığı doğrultusunda. Çok yönlü inceleniyor." dedi.

"HAYVANSEVERLERİ DESTEKLİYORUM"

Kendisinin de bu hususta hayvanseverleri desteklediğini söyleyen Balkanlıoğlu, "Yüzevler Mahallesi bçlgesinde olan ormanlık alana gittiklerinde acı şekilde ayakları kesilmiş yavru köpeğimizi görüyorlar. Tedavisinin yapılması için veterinere, oradan da İstanbul'daki veteriner kliniğe seck ediyorlar ancak müdahaleye karşın yavru köpeğimiz maalesef yaşamını yitiriyor." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal