Partiden İstifa Eden Belediye Başkanı İçin MHP'den Sert Açıklama!

MHP tarafından tekrar Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmeyen Burhanettin Kocamaz'ın istifası ile alakalı MHP Genel Merkezi'nden açıklama yapıldı. MHP tarafından yapılan açıklamada, "Partimizden aday gösterilmediği için istifa etti. Belediye başkanlığından da istifa etmesi gerekir" denildi.

20.11.2018-14:57 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-15:01) Partiden İstifa Eden Belediye Başkanı İçin MHP'den Sert Açıklama!

Partisinden istifa eden Burhanettin Kocamaz'a MHP'den tepki geldi. MHP'den yayınlanan yazılı açıklamada, "Partimizden aday gösterilmediği için istifa etti. Belediye başkanlığından da istifa etmesi gerekir" denildi.

ADAY GÖSTERİLMEDİĞİ İÇİN İSTİFA ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gündemle alakalı açıklamalar yaptı. "Yaşamımın en zor basın toplantısını gerçekleştiriyorum." diye konuşan Kocamaz, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) istifa ettiğini açıkladı.

"HAYATIMIN EN ZOR KARARINI VERİYORUM"

"Burada konuşmak gerçekten zor. Sözcükler boğazınıza düğümleniyor. Gecikmiş de olsa böyle bir toplantıyı yapıp bizden Mersin için beklentisi olanların gönlüne su serpmek istiyorum. Yaşamımın en zor kararını veriyor ve elli seneyi geçkin süredir içinde yer aldığım Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ediyorum. Aldığımız bu kararın başta bizlere, Mersinimize, tüm ülkemize ve bizden hizmet bekleyenlere hayırlı olmasını diliyorum. Bu arada özellikle bugüne dek bize destek olan, gönül veren, Mersin'i düşünen, bizimle yola çıkan bütün arkadaşlarımızdan bir ricam olacak. Zor bir dönem. Sakin olalım, tahriklere kapılmayın. Biz Mersin gibi demografik yapısı karışık, kozmopolit bir şehirde insanları bütünleştirmek zorundayız. Özellikle tüm arkadaşlarımdan istirham ediyorum, bu dönemi kazasız belasız, kavgasız gürültüsüz biçimde yapalım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal