Parti Kuracağı İddia Edilen Ahmet Davutoğlu, Necmettin Erbakan'ın Kabrini Ziyaret Etti

Parti kuracağı iddiaları gündemdeki sıcaklığını koruyan Ahmet Davutoğlu, merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti. Davutoğlu'nun yanında AK Parti İstanbul eski İl Başkanı Selim Temurci ve eski il yöneticisi Cihan Öztunç da vardı.

28.02.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 28.02.2019-11:23) Parti Kuracağı İddia Edilen Ahmet Davutoğlu, Necmettin Erbakan'ın Kabrini Ziyaret Etti

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun parti kuracağı söylentileri, siyasetin kulislerini hareketlendirdi. Hakkındaki iddialarla alakalı suskunluğunu koruyan Davutoğlu, merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.

YANINDA YER ALAN 2 İSİM DİKKAT ÇEKTİ

Ziyaret sırasında Davutoğlu'nun yanında olan iki isim dikkat çekti. Bunlardan biri AK Parti İstanbul eski İl Başkanı Selim Temurci, diğeri ise ve eski il yöneticisi Cihan Öztunç.

40 İLDE ÖRGÜTLENDİ İDDİASI

Yeni parti kurmak için 40 ilde örgütlendiği öne sürülen Ahmet Davutoğlu'nun; AK Parti'ye rakip olmak istediği kulislerde konuşulanlar arasında.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI

Ziyaret ardından sosyal medya sayfasından paylaşım yapan Davutoğlu "En zor günlerde hakikati savunmaktan çekinmeyen, siyasetimizde özgün bir çığır açan, nezaketi ve sabrı ile en karşıt görüşlere dahi hoşgörü gösteren muhterem Başbakanımız, merhum Necmettin Erbakan Hocamızı rahmet ve özlemle anıyorum. Mekanı cennet olsun." mesajını yazdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal