Palu Ailesine Linç Girişimi! ' İdam İstiyoruz'

Müge Anlı'nın canlı yayın programında gözaltına alınan Palu ailesi ve damat Tuncer Ustael, emniyet önünde vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Toplanan insanlar, 'İdam istiyoruz' diye bağırdı.

09.01.2019-17:10 - (Son Güncelleme: 09.01.2019-17:12) Palu Ailesine Linç Girişimi! ' İdam İstiyoruz'

Müge Anlı'nın programında içinddeşifre olan cinayetler tecavüzler ve akla hayale gelmedik sapıklık ve iğrençliklerin yer aldığı Palu Ailesi ve Tuncer Ustael skandalı sonuca ulaşıyor.

Kocaeli'de 11 sene önce anne ve kızının sıradışı şekilde yok olması ile ilgili olarak katıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayındayken gözaltına alınan Palu Ailesi fertleri Tuncer Ustael, Emnine Ustael, Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

'İDAM İSTİYORUZ'

Emniyet binası önünde bir araya gelen vatandaşlar Palu Ailesi ve Tuncer Ustel'e tepkilerini 'İdam istiyoruz' diyerek gösterdi. Polisin sıkı güvenlik tedbiri aldığı ve öfkelerine yenik düşen vatandaşların linç girişimine karşı teyakkuzda oldukları gözlerden kaçmadı.

Türkiye gündemini  uzun süredir meşgul eden Palu ailesi ile alakalı flaş bir gelişme meydana geldi. Kocaeli Körfez Başsavcılığı, günlerdir süren tv yayınını ihbar kabul ederek, aile fertleri hakkında 'Kasten adam öldürme suçundan gözaltı kararı çıkardı.

Gözaltıların Meryem ve Melike Tahnal cinayeti ile alakalı olduğu ifade ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal