Palu Ailesi Olayında Kan Donduran Gelişme! Kemik Parçaları Bulundu

Tuncer Ustael'in, Meryel Tahnal'ın gömüldüğü yer olarak ifade ettiği bölgedeki kazı çalışması esnasında kemik parçası tespit edildi.

07.01.2019-14:50 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-14:42) Palu Ailesi Olayında Kan Donduran Gelişme! Kemik Parçaları Bulundu

Tuncer Ustael'in, Meryel Tahnal'ın gömüldüğü yer olarak ifade ettiği bölgedeki kazı çalışması esnasında kemik parçası tespit edildi.

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ile gündemi sarsan Palu ailesi ile ortaya atılan ifadeler gündemdeki yerini koruyor. Ailenin damadı Tuncel Ustael etrafında dönen cinayet, tecavüz ve işkence iddiaları henüz açıklığa kavuşmamışken olayla alakalı son dakika gelişmesi yaşandı.

MERYEM TAHNAL VE KIZI İÇİN KAZI ÇALIŞMASI BAŞLATILMIŞTI

Tecavüz ve işkence neticesinde hayatını kaybettiği düşünülen ve 2008 senesinden bu yana kayıp olan Meryem Tahnal ve kızı Melike'nin cesedinin bulunması için Kocaeli'de kaybolduğu bölgedde kazı çalışması başlatılmıştı.

ÇALIŞMA ESNASINDA KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Programda canlı yayınlanan kazı çalışmaları esnasında kemik parçaları bulundu.

Olayın toplumda infial yaratmasından sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olaya el attı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Palu ailesi hakkında sağlık tedbirleri alınacağı ve ailenin damadı Tuncel Ustael hakkında suç duyurusunda bulunulacağı ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal