Palu Ailesi İddianamesi Kabul Edildi! Tuncel Ustael Baldızını Ağaca Bağlamış

Türkiye'nin gündemine oturan Palu ailesi hakkında iddianame kabul edildi. İddianamede, baldızını ağaca bağlayıp tekmeleyerek öldürdüğü bildirilen Tuncer Ustael için, "sadist ve hesapçı bir kişiliğe sahip" ifadesi yer aldı.

20.02.2019-15:47 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-16:33) Palu Ailesi İddianamesi Kabul Edildi! Tuncel Ustael Baldızını Ağaca Bağlamış

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 11 sene önce Meryem Tahnal (35) ve kızı Melike'nin (8) kaybolmasıyla alakalı devam eden soruşturma çerçevesinde tutuklanan Palu ailesinden 6 kişi hakkında düzenlenen iddianame, Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İddianamede, Tuncer Ustael'in (47), kayınpederinin cezaevine girmesini fırsat görerek kapıcılık işini bıraktığı, kendisinin hoca olduğunu, cinleri olduğunu söyleyerek evlerine büyü yapıldığını iddia edip, Palu ailesine ait Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan 4 katlı bir bina ile İstanbul'daki bir daireyi üstüne geçirdiği bildirildi. Tuncel'in, Meryem Tahnal'ı ölen eşinin ailesine yerlerini söylediği için kış ayında ağaca bağlayarak aç bırakıp, tekmeleyerek öldürdüğü yazıldı. Tuncer Ustael için iddianamede 'sadist ve hesapçı bir kişiliğe sahip' sözleri yer aldı.

"SADİST VE HESAPÇI BİR KİŞİLİĞE SAHİP"

İddianamede, Tuncer Ustael'in özel bir sebebi olmamasına karşın sadist ve hesapçı bir kişiliğe sahip olduğu bildirildi. Tuncer Ustael'in baldızı Meryem'i öldürmeyi planladığı, önce Meryem Tahnal'ı ikna edip öldürülen eşinin ailesinin kendisinin peşinde oldukları ve tehdit ettikleri biçiminde gerçek dışı bir şikayet başvurusu yaptırdığı bildirildi. Ustael'in sonrasında Meryem Tahnal'ı ikna edip aldığı ölüm aylığını çekebilmesi için Tahnal'ın annesi adına noterden vekaletname verdirdiği kaydedildi. Bu aşamanın ardından Meryem Tahnal'ı, Tahnal soyisimli aile bireylerine kendilerinin yerini söylediği gerekçesi ile defalarca dövdüğü, Aralık ayında ağaca bağlayıp aç bırakarak hürriyetinden yoksun bıraktığı, bitkin biçimde yere düşmesine rağmen defalarca tekmeleyerek canavarca bir hisle öldürdüğü, cep telefonunu ve banka kartını çaldığı kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal