Palu Ailesi İçin Bakanlık Devreye Girdi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı Tatlı Sert adlı programa gelen ve akıbeti henüz tespit edilemeyen Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal için harekete geçti.

07.01.2019-12:50 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-12:43) Palu Ailesi İçin Bakanlık Devreye Girdi

Türkiye 21 Aralık tarihinden itibaren ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Palu ailesinin kan donduran iddialarını tartışıyor.

AİLE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TUNCER USTAEL HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı Tatlı Sert adlı programa gelen  ve akıbeti henüz tespit edilemeyen Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal için harekete geçti. Palu ailesi için sağlık tedbiri alınacağını belirten bakanlık, Tuncer Ustael için de suç duyurusunda bulunulacağını ifade etti.

NELER YAŞANMIŞTI?

2006 senesidne Meryem, kocasının kendisini sattığını belirterek İzmit'teki baba evine geri döndü. Fakat kocası Meryem'in peşini bırakmadı. Zaman zaman polislerin araya girerek son verdiği tartışma felaket bir sonla bitti. Meryem Hanım'ın babası Harun Palu, damadını öldürdü. İşlediği cinayetten dolayı 7 yıl hüküm giydi. İşlenen cinayetten sonra öldürülen eşin akrabaları, Meryem ve ailesinin peşine düştü. Meryem Hanım, çocuğu ve 4 aile üyeis ile beraber bir servis aracının içinde yaşamaya başladı. Devamlı olarak yer değiştiren aile üyeleri hiçbir şekilde bir eve sığınmadı. Takvimler 2008 senesinin Aralık ayını gösterdiğinde 32 yaşındaki Meryem Tahnal, yaşadığı servis aracından dışarı çıktı. Sonrasında kayıplara karıştı. İki çocuk annesi kadının izine 10 sene boyunca hiç kimse izine ulaşamadı. Meryem'in kaybolmasından bir sene sonra Meryem Hanım'ın kızı Melike'yi amcası Halit Tahnal gelip aldı. Fakat Melike'den de 9 yıldır haber alınamıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal