Özgür Özel, Selçuk Bayraktar'ın SİHA Üretmesinden Rahatsız!

İHA ve SİHA'ları üreten Baykar'ın Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, şahsına yönelik sözlerine karşılık verdi.

18.12.2019-12:23 - (Son Güncelleme: 18.12.2019-13:52)

İHA ve SİHA'ları üreten Baykar'ın Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, şahsına yönelik sözlerine karşılık verdi.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de gerçekleştirdiği açıklamasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi, kızı, oğlu ve damatlarının kritik görevleri üslenmesine sert tepki gösterdi. Bununla birlikte sözlerine “Aile devleti” ifadesini kullanarak devam eden CHP’li Özgür Özel, şunları dile getirdi:
Bir damat ekonomiyi yönetecek, bir damat SİHA üretecek, kızınız KADEM’in başında olacak, oğlan TÜRGEV’in başında olacak. Hanımefendi Çevre Bakanı'ndan çok çevre projelerinde yetkilendirilecek. Bu aile devletine, şahıs devletine itirazdan ki parti içinden iki yeni parti doğmaktadır. Bundan sonrada yolcudur Abbas, bağlasan durmaz.”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’dan geldi.
CHP’li Özgür Özel’in “bir damat SİHA üretecek” sözleriyle hedef aldığı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından şu mesajı yayımladı: Milletimize hizmet için ekibimizle 15 yıldır S/İHA üretiyoruz. Şimdi Akıncı TİHA geliyor sonra da insansız savaş uçağı inşallah. Milletin vekili sıfatlı birisi terörle mücadelede ve teknolojik gelişmede ülkemizde çığır açan bu işten neden rahatsız olur? Asla vazgeçmeyeceğiz!

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal