Özgecan'ın Katili Seri Katilin Hedefindeymiş

Özgecan Aslan’ı vahşice öldüren ve kaldığı cezaevinde infaz edilen Altındöken’in daha önce de seri katil Ali Kaya’nın saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

20.04.2016-13:20 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Özgecan'ın Katili Seri Katilin Hedefindeymiş

Mersin Tarsus’ta üniversiteli Özgecan Aslan’ı hunharca katleden ve kaldığı cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Suphi Altındöken’in seri katil Ali Kaya’nın hedefinde olduğu ortaya çıktı. İşlediği 10 cinayetle ‘seri katiller listesi’ne giren ve görüntüsü nedeniyle de ‘bebek yüzlü katil’ lakabı takılan 38 yaşındaki Ali Kaya, hem Özgecan Aslan cinayeti, hem de kendi avukatı da olan Ebru Çatıkkaş’a yönelik tehditlerinden dolayı Suphi Altındöken’e kin gütmeye başladı. Altındöken ile aynı cezaevinde kalan Kaya, yaklaşık 6 ay önce avukatıyla görüştükten sonra koğuşuna geri dönerken Altındöken ile yolda karşılaştı. 

‘ÖLDÜ’ SANILMIŞTI 

İddiaya göre ‘bebek yüzlü katil’, Altındöken’e saldırdı. Çıkan olayda yaralanan Suphi Altındöken ise hastaneye kaldırıldı. Öyle ki sosyal medyada ‘öldü’ haberleri çıktı.

‘Günahkârlarla hesaplaşacağım’

Çocuk yaşta hırsızlık, adam yaralama ve gasp olaylarına karışan ve 17 yaşında cezaevine konulan Ali Kaya, 1997’de tahliye oldu. Asıl hikaye bundan sonra başladı. Önce amcasını daha sonra annesine tecavüz eden Zeynel Abidin Gümüş’ü öldüren Kaya, cesedinin yanına bıraktığı “Allah beni çağırıyor. Hakkımı almak için ben Allah’ın yanına gidip geleceğim. Ve en kısa zamanda günahkarlarla ve düşmanlarımla hesaplaşacağım” yazılı notla akıllarda kaldı.

Saldırıda pembe oda ihtimali 

Silahı iç çamaşırında cezaevine sokan Gamze B.’nin, cinayet aletini Altındöken’in katili Gültekin Alan’a ya gardiyan yardımıyla ya da ‘pembe oda’da eşi Hüsamettin B.’ye vererek ulaştırdığı belirtiliyor. 

Protez planı

Altındöken’in infazına karar veren Ahmet Tekin Baykal ve Gültekin Alan ile FETÖ/PDY’den tutuklu Ferhat Yüksel’in cinayeti en ince detayına kadar planladığı ortaya çıktı. Zanlıların, X-ray’den rahatça geçebilmesi için Hüsamettin B.’nin, protez bacaklı eşi Gamze B.’yi bu iş için belirledikleri tespit edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal