Özel Hastanede Doğum Sırasında İnanılmaz Olay! 80 Gün Sonra...

İzmir'de, özel bir hastanede gerçekleştirilen doğum esnasında, ebe hemşirenin doktor olmadığı için eliyle rahime geri ittiği iddia edilen, olaydan 80 gün sonra hayatını kaybeden bebeğin cenazesi defnedildi.

03.05.2016-17:05 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Özel Hastanede Doğum Sırasında İnanılmaz Olay! 80 Gün Sonra...

Yoğun bakımda durduğu 80'inci gün hayatını kaybeden Burak bebeğin cenazesi, Cumhuriyet Mahallesi Pazaryeri Camisi'nde kılınan namazın ardından, Doğançay Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, bebeğin ailesi ile yakınları katıldı.

Ailenin avukatı Ersin Gülsoy, gazetecilere açıklamasında, ebe hemşirenin yanı sıra doğum doktoru ve hastane yönetimiyle ilgili suç duyurusunda bulunduklarını hatırlatarak, "Savcılık soruşturması sürüyor. İhmali davranışla ölüme sebebiyet vermekten 6 yıldan 15 yıla kadar ceza istemiyle yargılamanın kısa sürede başlamasını bekliyoruz." diye konuştu.

Özel bir hastanede, ebe hemşirenin doğum sırasında doktor yanlarında olmadığı gerekçesiyle bebeği eliyle rahime geri ittiği iddia edilmiş, olay sırasında havasız kalması nedeniyle beyninde hasar oluştuğu belirlenen Burak bebek yoğun bakıma alınmıştı.

Aile, avukatları aracılığıyla ebe hemşire, doktor ve hastane hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Burak bebek, dün hayatını kaybetmişti.

AA

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal