Özel Harekat Polisleri Metroda Tatbikat Yaptı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ankara metrosunda tatbikat yaptı. Metroya baskın yapan ekipler rehineleri burunları bile kanamadan kurtardı.

24.05.2019-14:33 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-14:28)

Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü birimleri, rehine kurtarma tatbikatı yaptı. Senaryo gereği metroyu ele geçiren terörist kılığındaki meslektaşlarını saniyeler içinde etkisiz hale getiren özel harekatçılar, rehineleri ise burunları bile kanamadan kurtarmayı bildi.

İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın emri ile Ankara Metrosunda yapılan rehine kurtarma tatbikatını AA kameraları kaydetti.

Yılmaz'ın emri ile Özel Harekat Şube Müdürü Eraslan Er tarafından hazırlanan senaryo gereği, bir grup silahlı teröristin metroda olan bir tren içindeki vatandaşları rehin aldığı bilgisi ardından harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü timleri, metro istasyonunu kuşattı.

Özel harekat polisleri metro durağı üstünde ve acil çıkışlarda konuşlanırken, bir başka ekip ise raylardan yürüyerek metroya indi. Teröristlerin kendilerini göremeyeceği biçimde farklı yerlere giderek, devamlı telsiz irtibatı ve işaret diliyle kendi içlerinde haberleşen ekipler, ardından durak içinden ve raylardan ilerleyerek eş zamanlı harekete geçti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal