Oyun Oynarken Trafoya Saklanan Çocuk Hayatını Kaybetti!

İstanbul Çekmeköy'de arkadaşları ile saklambaç oynayan 8 yaşındaki bir çocuk açık ola trafoya girdi. Trafoda elektrik akımına kapılan çocuk hayatını kaybetti.

30.10.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-11:50) Oyun Oynarken Trafoya Saklanan Çocuk Hayatını Kaybetti!

Çekmeköy'de arkadaşlarıyla saklambaç oynarken parkta yer alan trafoya saklanan 8 yaşındaki Kadir Açık, trafodaki elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Olay, Çekmeköy'de yer alan çocuk parkında saat 17.00 sularında cereyan etti. Öne sürülene göre, arkadaşlarıyla saklambaç oynayan Kadir Açık(8), parkta yer alan trafoya gizlendi. Trafodaki elektrik akımına kapılan çocuk bir anda yere düştü. Olayı fark eden arkadaşları, çocuğun ailesine haber verdi. Ailesinin haber vermesi ardından da olay yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. Sağlık birimleri, yaptıkları kontrolde Kadir Açık'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Küçük çocuğun cansız bedeni Ümraniye Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Oğlunu yitiren 5 çocuk babası Metin Açık, "8 yaşındaki çocuğum parka geliyor burada. Bu trafoyu, elektrik kablolarını açık koymuşlar. Çocuk buraya değiyor. Olduğu yere düşüyor. Bana komşular haber verdi. Buranın bir bekçisi vardı. Bekçiyi işten atmışlar. Ondan sonra bu duruma gelmiş burası. Vurmuşlar, kırmışlar. Buranın bir sorumlusu yok. Benim canım gitti. Bunun hesabını verecekler bana" dedi.

POLİS OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI

Mahalle sakinleri parkta bir araya gelerek meydana gelen olayı protesto etti. Polis olay ile alakalı soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal