Oy Pusulasına Telefon Numarasını Yazan Kadın Konuştu

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşmak için oy pusulasına size ulaşmak istiyorum yazıp telefon numarasını yazan kadın konuştu. Adı Meryem Bayrak olan kadın, bir çok yol deneyip başaramayınca böyle bir şey yaptığını söyledi.

27.06.2018-15:37 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-15:33) Oy Pusulasına Telefon Numarasını Yazan Kadın Konuştu

Konya'da 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde oy pusulasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının altındaki mühür bölümüne, "Size ulaşmak istiyorum C. Başkanım" yazısını ve telefon numarasını bırakan Meryem Bayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve farklı yollar deneyip başaramayınca oy pusulasına böyle bir yazı yazdığını açıkladı.

TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

24 Haziran seçimlerinde merkez Selçuklu ilçesindeki Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulunda oy veren Meryem Bayrak adlı kadın seçmen, Cumhurbaşkanlığı seçimi pusulasına not yazdı. Meryem Bayrak oy pusulasında olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının altındaki mühür bölümüne, "Size ulaşmak istiyorum C. Başkanım" yazısını ve telefon numarasını bıraktı. Bayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini ve farklı yollar deneyip başaramayınca oy pusulasına böyle bir not yazıdığını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal