Otostop Çeken Üniversite Öğrencisi Ceza Yedi

Türkiye'yi otostop yaparak gezmeyi amaçlayan üniversite öğrencisi Şükrü Demet, Kocaeli'de trafiği tehlikeye soktuğu gerkeçesi ile trafik polisininden ceza yedi.

06.07.2018-21:49 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-21:53)

Türkiye'yi otostop çekerek, karış karış gezen öğrenci Şükür Demet, Sinop'a geldi. Yolculuğu esnasında yaşadıklarını aktaran Şükür Demet, Kocaeli'de, TEM yolunda otostop çerken, trafiği tehlikeye düşürdüğü sebebiyle trafik polisinin 108 liralık ceza yazdığını ifade etti.

SÜRÜCÜLER, OTOSTOP YAPAN GENCİ İHBAR ETTİ

Türkiye'yi otostop çekerek, gezmek için lisans eğitimi aldığı Erzurum'dan Haziran ayında yola çıkan Şükür Demet, Sinop'a vardı. Yolculuğu esnasında yaşadıklarını aktaran Demet, 1 hafta önce, Kocaeli'de TEM yolunda otostop çekerken, sürücülerin kendisini ihbar ettiğini ifade etti.

"ÜLKEMİZİ OTOSTOP İLE GEZMEK GİBİ BİR AMACIM VAR"

Bunun ardından trafik polisi tarafından kendisine, trafiği tehlikeye soktuğu sebebiyle 108 TL’lik ceza kesildiğini ifade eden üniversite öğrencisi Şükür Demet, "Ülkemizi otostop ile gezmek gibi bir amacım var. Bu amaçla haziran ayı başında yola çıktım. Bunu yaparken İstanbul'dan memleketime, Rize'ye giderken TEM yolunda, Kocaeli tarafında 108 TL'lik bir ceza yedim. Ceza yeme sebebim, trafik polisinin söylediğine göre, trafiği tehlikeye attığımı düşünüyordu. Haklı bir ceza mı yedim? Kesinlikle haklıydı. Güvenli bir yerde olduğumu söyledim. Güvenli olduğuna kesinlikle eminim; çünkü cep bir kısımdayım ve cebin bariyerlerin arka kısmındaydım. Kendi canımı tehlikeye atacak hiçbir şeyde bulunmadım. Dans ettiğimi söyledim. Onu da bariyerin arka kısmında yaptığım için bir sorun olacağını sanmadım, biraz trafikte şoförlerin dikkatini dağıtabilirdi; ama sonradan aklıma geldi. Tek düşünceleri o ise o yüzden ceza yazdılarsa teşekkürler" şeklinde konuştu.

Üniversite öğrenişi Şükür Demet, para cezasını hala ödemediğini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal